Cere o oferta
Tarife
Tarife organizare spectacole si concerte
Cere o oferta
1.200 lei/oră
Tarif utilizare temporară spațiu pentru organizare de evenimente cultural-artistice (concerte, spectacole) unde nu este necesară proiecție pe ecranul de cinematograf; Tariful include utilizarea sistemului de sunet.
Cere o oferta
4.800 lei/zi (între 4 și 8 ore)
*peste 4 ore/zi Tarif utilizare temporară spațiu pentru evenimentele cultural-artistice unde nu este necesară proiecție pe ecranul de cinematograf. Tariful include utilizarea sistemului de sunet.
Cere o oferta
1.500 lei/oră
Tarif utilizare temporară spațiu pentru organizarea de spectacole cultural-artistice - pentru evenimentele unde este necesară proiecția pe ecranul de cinematograf. Tariful include utilizarea sistemului de sunet.
Cere o oferta
6.000 lei/zi (între 4 și 8 ore)
*peste 4 ore/zi Tarif utilizare temporară spațiu pentru organizarea de evenimente cultural-artistice - pentru evenimentele unde este necesară proiecția pe ecranul de cinematograf. Tariful include utilizarea sistemului de sunet.
Evenimente extraordinare
80 lei/ reprezentație
Categoria B; Pentru evenimentele extraordinare de tip concert, spectacol de teatru, stand-up organizate de Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”
80 lei/ reprezentație
Categoria A; Pentru evenimentele extraordinare de tip concert, spectacol de teatru, stand-up organizate de Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.
Tarife film
30 lei/persoana
Eveniment cinematografic - Proiecții de concerte, balet, operă și transmisiuni culturale live/streaming luni - duminică
9 lei/persoana
Film format 2D luni -duminică reprezentație pentru copii, elevi, studenți/ pensionari pe bază de legitimație sau cupon de pensie însoțit de C.I.
20 lei/persoana
Film în format 2D luni-duminică
15 lei/reprezentație
Proiecție film cinematografic în aer liber Luni - Duminică
27 lei/ reprezentație
*Tarif unic Proiecție cinematografică de tip AVANPREMIERĂ/ BLOCKBUSTER 2D/3D
20 lei/ reprezentație
Filme format 3D/ Luni-Duminică
10 lei/ reprezentație
Filme în format 3D/ Luni-Duminică / reprezentație pentru copii, elevi, studenți/ pensionari pe bază de legitimație sau cupon de pensie însoțit de C.I.
Copilul cu handicap precum și persoana care îl însoțește beneficiază de gratuitate la biletele de intrare în cadrul reprezentațiilor Adultul cu handicap grav sau accentuat, precum și persoana care îl însoțește beneficiază de gratuitate. Adultul cu handicap mediu și ușor beneficiază de bilete de intrare în aceleași condiții ca pentru elevi și studenți.
Organizarea de conferinte in sala de spectacole
Cere o oferta
1.500 lei/ oră
Tarif utilizare temporară pentru organizare de conferințe în sala de spectacole - pentru evenimente unde este necesară proiecție pe ecranul de cinematograf; Tariful include utilizarea de sunet.
Cere o oferta
6.000 lei/zi (între 4 și 8 ore)
* peste 4 ore zilnic Tarif utilizare temporară spațiu pentru organizarea de conferințe - pentru evenimente unde este necesară proiecție pe ecranul de cinematograf; Tariful include utilizarea de sunet.
Cere o oferta
1.200 lei/oră
Tarif utilizare temporară spațiu pentru organizarea de conferințe în sala de spectacole - pentru evenimentele unde nu este necesară proiecția pe ecranul de cinematograf. Tariful include utilizarea sistemului de sunet.
Cere o oferta
4.800 lei/zi (între 4 și 8 ore)
*peste 4 ore/zi Tarif utilizare temporară spațiu pentru organizarea de conferințe în sala de spectacole- pentru evenimentele unde nu este necesară proiecția pe ecranul de cinematograf. Tariful include utilizarea sistemului de sunet.
Organizarea de seminarii, sedinte, workshopuri in spatiul expozitional
Cere o oferta
50 lei/oră
*minim 2 ore Tariful include utilizarea mobilierului (mese, scaune pentru 20 de persoane, televizor led) și a videoproiectorului.
Cere o oferta
200 lei/ zi
*peste 4 ore/zi Tariful include utilizarea mobilierului (mese, scaune pentru 20 de persoane, televizor led) și a videoproiectorului.
Organizarea de evenimente in foaier/hol intrare
Cere o oferta
150 lei/oră
*contract minim 2 ore. Pentru organizarea de evenimente in foaier/hol intrare. Tariful include utilizarea canapelelor foaier.
Organizarea de expozitii in spatiul expozitional
Cere o oferta
150 lei/zi
Spațiul are o capacitate maximă de cca 22 de scaune. Dotări: videoproiector, ecran de proiecție retractabil (dimensiuni: 3m x 1.70m ), televizor led, simeze.
Utilizare temporara bar/bistro
Cere o oferta
420 lei/ zi (între 4 și 8 ore)
Tariful include mobilierul și echipamentele de bar (storcător, vitrină frig, espressor).
AVANPREMIERĂ / BLOCKBUSTER 2D-3D:
27 lei persoană / reprezentație tarif unic
LUNI - DUMINICĂ
Tarife intrare spectacole organizate de Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” prin secția Ansamblul Folcloric „Brâulețul”
28 lei/persoana
LUNI - DUMINICĂ/Spectacol artistic
14 lei/ reprezentație/ pensionar
LUNI-DUMINICĂ/ Spectacol artistic/ Tarifele cu discount pentru pensionari se aplică în aceleași condiții ca pentru elevi/studenți, 10 locuri/spectacol, pensionarilor care cumulează venituri din pensie până în 2000 lei.
7 lei/ reprezentație/ copil/elev/student
LUNI - DUMINICĂ/ Spectacol artistic/ Discounturile pentru elevi se elibereaza pe baza unui act doveditor vizat la zi./Discounturile pentru studenți se elibereaza pe baza unui act doveditor vizat la zi, în limita a 10 locuri/spectacol.
Menționăm că procesul de estimare al tarifelor pentru biletele de intrare, respectiv al stabilirii taxelor de utilizare temporară a spațiilor din cadrul Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” s-a realizat în conformitate cu analiza de cost beneficiu referitoare la stabilirea prețului biletului de intrare cinematograf cuprinsă în Formularul Cererii de Finanțare din 28 iunie 2012, încadrat în PROGRAMUL OPERAŢIONAL REGIONAL 2007-2013, Axa prioritară 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere”, Domeniul de intervenţie 1.1. „Planuri integrate de dezvoltare urbană”, Sub-domeniul: Poli de creştere, în acord cu prevederi ale Hotărârii Consiliului Județean Constanța nr. 10 din 29.01.2018 privind stabilirea unor tarife, taxe și taxe speciale pentru 2018, cu respectarea Legii Educației Naționale nr. 1/ 2011 din 5.01.2011 (art. 84 și 205), Legii Tinerilor nr. 350/ 2006 (art. 3) și Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap ( art. 21), cu modificările și completările ulterioare.
Top popcorn